(advertentie)

Fietsroutes Klarenbeek

Wil je in Klarenbeek fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Klarenbeek te bieden heeft.

Rondje Klarenbeek - IJssel noord.
79.6 km - Waterrijk

Vertrek vanuit Klarenbeek (68) naar de IJssel met heen en terug aan heide zouden van de rtivier de IJssel.

Klarenbeek- pontje Gorssel - Zutphen - Klarenbeek
44.0 km - Landelijk

Trap af in Klarenbeek, om vrijwel direct in het fraaie bos te belanden. Nog geen 20 minuten later fiets je door akkervelden naar de IJssel toe om de oversteek naar Gorssel te maken met het pontje ( ong. 1, 30 euro p.p.) Via het centrum van het leuke dorpje Gorssel, gaat de route verder door weilanden met uitzicht op de rustig meanderende IJssel, en krijg je wat kilometers later het pittoreske Zutphen in het vizier. Via de oude IJsselbrug steek je wederom de IJssel over om via De Hoven naar Empe te fietsen. In dit gebied zitten in het voorjaar veel Ooievaars en wellicht zie je er een aantal zitten in het weiland. Een paar kilometer verderop zit de afwisselende tocht er na 44 kilometer op en bereik je zowel het start- als eindpunt van deze route: het dorpje Klarenbeek.

Klarenbeek Twello
40.1 km - Landelijk

Parkachtige bossen bij Klarenbeek, Mooie recreatie plas bij Busloo, door gezellig Twello en om vliegveld Teuge.

Klarenbeek - Ruïne De Nijenbeek - Bussloo - Klarenbeek
21.5 km - Landelijk

Startpunt van vertrek is Klarenbeek. Fiets via het fraaie bos door de akkervelden naar de mysterieuze 'Ruïne De Nijenbeek', die de wacht houdt pal aan de kronkelende IJssel. Na een paar kilometer langs de IJssel gefietst te hebben, volgt de route naar een ander water: Bussloo. In de zomer vooral geliefd bij zonaanbidders en zwemmers. Een mooi fietspad kronkelt langs de rand van het meer terug naar Klarenbeek. Veel fietsplezier gewenst met deze 21,5 kilometer tellende en gevarieerde tocht!

Klarenbeek - De Loenermark- Klarenbeek
25.8 km - Bosrijk

Start- en eindpunt onder de rook van 't dorp Klarenbeek. Fiets via Loenen door de prachtige bossen en heidevelden van De Loenermark in de richting van de Woeste Hoeve. vlak vóór de Woeste Hoeve fiets je over het viaduct van de snelweg (A50), om iets verderop, na het markante Tolhuisje, dieper de bossen in te duiken. Na het passeren van de Loenense waterval nader je het eindpunt van deze afwisselende route.

Twello Klarenbeek Teuge Twello
43.0 km - Landelijk

Mooie route vooral in het voorjaar door verschillende landelijke landschappen

rondje Klarenbeek
45.0 km - Waterrijk

Kikkerroute en ruimte voor de rivier Zutphen noord

Klarenbeek, onder Twello
38.8 km - Overig

Zeer de moeite waard! Van weide, bos, rivier, alles. Parkeren Polveenseweg bij picknick plaats. 534P+6P Klarenbeek of 52,1555121, 6,0868040

rondje Klarenbeek
45.5 km - Bosrijk

via platteland naar meertjes en via bossen weer terug

Klarenbeek-Lieren- Beekbergen-Loenen ca 52 km
36.7 km - Bosrijk

ruote is een rondje van 36 km route en 16 km aanfietsroute van en naar Zutphen. Goed om veel versnellingen te hebben want je fietst heuvelachtig langs de veluwezoom.

Bussloo-Voorst-Klarenbeek.
40.5 km -

Vanuit Bussloo richting Wilp, over Voorst naar Klarenbeek en dan van Beekbergerwoud omhoog naar Het Bussloo.

Rondje Apeldoorn - Wilp - Klarenbeek -Apeldoorn
41.2 km - Landelijk

Rondje aan de oostkant van Apeldoorn. Naar de IJssel bij Wilp en via Klarenbeek weer terug.

(advertentie)