Fietsroutes Julianadorp

Wil je in Julianadorp fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Julianadorp te bieden heeft.

Zon, Zee en Duinen Den Helder, Julianadorp
34.0 km - Overig

Je fietst via een gedeelte van Julianadorp en vervolgens langs de Noordzeekust naar de veerpont van de Texelse boot. Vervolgens zie je monumentale gebouwen waaronder de oude Marinewerf. We rijden door een deel van de binnenstad van Den Helder richting het Huisduinerpoldertje. Dan door een groot stuk duingebied en vervolgens via de kanoroute naar het startpunt. Je kunt de auto parkeren aan de Meester Tigchelaarstraat.

Julianadorp en omgeving
54.4 km - Landelijk

Een prachtige fietstocht door duinen en polders met weidse uitzichten over water en land. U kunt deze route ook thuis virtueel mee fietsen op de website van Fietsoutes in beeld: https://fietsroutesinbeeld.nl/virtueel-fietsen

Breezand, Julianadorp Den Helder.
32.2 km - Landelijk

Bloembollenroute Kop van Noord Holland en Stelling Den Helder(Napoleon en 2e W.O. Tussen de Doggersvaart en de Torplaan (Den Helder) en dat is vlakbij het startpunt is een parkeerplaats waar u de auto kunt neerzetten.

Den helder-'t Zand-Julianadorp-Den Helder
36.6 km - Landelijk

Mooie afwisselende route door de duinen en het boerenland. In April extra mooi, want dan zijn staan de bollenvelden in bloei.

Julianadorp - Den Helder
29.7 km - Waterrijk

Fietsen langs de duinen van Julianadorp naar den Helder en langs binnen door terug.

Julianadorp-Den helder-Julianadorp
34.2 km - Heuvelachtig

Route:Julianadorp via Kanoroute naar Den Helder via de dijk door de duinen terug naar Julianadorp