(advertentie)

Fietsroutes Huizen

Wil je in Huizen fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Huizen te bieden heeft.

noordpolderzijl, uithuizen
46.0 km - Landelijk

kleinste zeehaven van nederland

Nunspeet-Biddinghuizen-Zeewolde-Horst-H'wijk-Nunspeet
51.7 km - Waterrijk

Oversteek Nunspeet-Biddinghuizen en Zeewolde-Horst met het pontje

Pont Buitenhuizen - Pont Hemweg
69.0 km - Landelijk

Bij 26 geen bordje 55 ga rechtdoor 05 volgen hopend dat men dan 55 tegen komt Tot de straat Stomarkt, daar linksaf de Haarlemerstraat in. Dan de bordje Zaanstad volgen

Rondje Zorgvliet, Appelscha, Veenhuizen.
59.2 km - Bosrijk

Van Bajes tot Bajes. Door bossen, dorpen, over heide en langs akkers. Koloniën van Weldadigheid en gevangenis museum Veenhuizen. Totaal 60 km.

Zeist, rondje vanuit hotel Oud London, luchtmachtbasis, prachtige huizen, bossen
28.2 km - Bosrijk

Deze route begint bij hotel Oud London, bij de rode pin op het routekaartje, ga vanuit het hotel linksaf het fietspad van de Woudenbergse weg op, en volg de bordjes naar KP 10 Bij KP55, voor je naar KP56 gaat, stuur even door het hek en fiets naar de startbaan van de vliegbasis, ervaar hoe breed dat is! Terug naar KP55 en weer door, verlaat het fietspad, ga het museumterrein op langs de geel zwarte slagboob en volg de fietsroute langs de startbaan die nu door de zweefvliegclub wordt gebruikt, kijk even bij de Arena! Dan weer verder op de fietsroute,langs de oude gecamoufleerde hangars van de jachtvliegtuigen, langs de oude munitieopslag, de fietsroute volgen, uiteindelijk kom je weer op de route naar KP56. Na KP95 fietst je langs de prachtige huizen van Bosch en Duin. Ga bij KP09 niet naar KP 50 maar fiets rechtdoor de Duinweg op en vervolg op de driesprong naar de Mesdaglaan, tot je weer bij KP85 bent, daar weer verder met de route.

Rondje Hoofddorp, Haarlem, Vijfhuizen
36.5 km - Landelijk

Vertrek uit Hoofddorp, langs de 5e baan, binnendoor richting Haarlem, naar vijfhuizen, via golf baan weer naatr Hoofddorp

rondje Friesland van Goengahuizen naar Goengahuizen
50.1 km - Landelijk

Goengahuizen/Boornbergum/Beetsterzwaag/Terwispel/Tijnje/Aldeboarn/Goengahuizen een leuk rondje door friesland

Garderen Kootwijk Voorthuizen
54.2 km - Bosrijk

Midden Veluwe, afwisselend, mooi..

Rondje Putten - Voorthuizen - Putten * Vogelhuis
33.6 km - Bosrijk

Rondje Putten - Voorthuizen - Putten * Vogelhuis

Laren-Blaricum-Huizen-Blaricum-kasteel Groeneveld-Laren
49.1 km - Bosrijk

FOUT Prachtige gevarieerde route. Bij 24 even Eemnes bezoeken. Daarna naar 21 LET OP ga bij drukke kruising naar links Kasteel Groeneveld. Daar iets drinken. Dat kan direct na de ingang of je kunt ook het terras links om de hoek nemen dan zie je het park. Binnentuin is gratis. Mooi! Bij het kasteel je weg vervolgen naar 22 en bij de T Splitsing naar rechts.

(advertentie)