Fietsroutes Holysloot

Wil je in Holysloot fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Holysloot te bieden heeft.

Amsterdam naar het noorden zonder Holysloot
39.2 km - Landelijk

Route boven Amsterdam door Waterland, als het pontje bij Holysloot niet gaat. Dat pontje vaart vanaf april tot juli alleen in de weekenden. In juli en augustus vaart het elke dag. Als het pontje vaart, pak dan de route "Amsterdam naar het noorden met Holysloot". In 2020 wordt het fietspad op de dijk langs het IJmeer vernieuwd. Daarom moet er op de rijweg gereden worden.

Amsterdam naar het noorden met Holysloot
38.6 km - Landelijk

Deze route kan je tussen april en juli alleen in de weekenden doen omdat alleen dan het pontje bij Holysloot vaart. In juli en augustus vaart het elke dag. Als de pont niet vaart, pak dan de route "Amsterdam naar het noorden zonder Holysloot". In Holysloot en in Broek in Waterland zijn prima koffie- en lunchvoorzieningen. In 2020 wordt het fietspad langs het IJmeer vernieuwd en moet op de rijweg worden gereden.

Holysloot - Uitdam - Marken - Zuiderwoude - Holysloot
26.9 km - Waterrijk

12-5 2019: We besloten de route tegen de klok in te rijden, startende bij Holysloot... Gelukkig maar want toen kwamen we er snel achter dat het pontje alleen in juli & augustus voer. Dus houd hier rekening mee. Heen en terug via de dijk was ook fantastisch!

om Holysloot
79.0 km - Waterrijk

middelgroot rondje ten noorden van amsterdam