Fietsroutes Gennep

Wil je in Gennep fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Gennep te bieden heeft.

Kleve_Gennep_Kranenburg_Kleve_LINKS
52.8 km - Landelijk

Start KP 22 Kleve Unterstadt (naast station Kleve) naar Kleve Oberstadt, Reichswald, Gennep, Milsbeek, Reichswald, langs de nieuwe fietssnelweg terug naar Kleve, KP 22.

Gennep-Reindersmeer
51.6 km - Waterrijk

Aanvankelijk langs de Maas naar het zuiden. Na Nieuw Bergen een mooie stop bij het bezoekerscentrum NP Maasduinen c.q. bosbrasserie "In de Sluis". Vervolgens een prachtige route om het Reindersmeer en noordwaarts over de Bergse Heide, de Eckeltse Bergen, langs Ruïne Bleyenbeek (eventueel een drankje bij de golfbaan) en het Broederbosch. Dan weer richting Gennep via een heel klein stukje Duitsland

Kleve_Gennep_Kranenburg_Kleve_RECHTS
52.8 km - Landelijk

Start KP 22 Kleve Unterstadt (naast station Kleve) naar Kleve Oberstadt, Reichswald, Gennep, Milsbeek, Reichswald, langs de nieuwe fietssnelweg terug naar Kleve, KP 22.

Gennep, Beugen, Boxmeer, Linker Maasoever, Veer Bergen, Maasduinen, Heijen
50.1 km - Landelijk

Gennep, de Maas over richting Oeffelt, Beugen, Boxmeer, Linker Maasoever, Veer Vierlingsbeek-Bergen, door de oostelijke kant van de Maasduinen naar het noorden en langs de Maas en Heijen terug naar Gennep. Een verrassende route aan de west Maasoever afwisselend landbouw- en bosgebied. Aan de oostelijke Maas oever voornamelijk door de bossen. De route gaat voor het grootste deel over fietspaden zonder gemotoriseerd verkeer en op een aantal plaatsen over rustige weggetjes. Parkeren Gennep Heijenseweg Onze waardering 4.5 op de schaal van 0-5

maas Gennep route
60.8 km - Landelijk

Hele mooie route, met veel afwisselende landschappen en kans om wild te zien. oversteken met een pont en weer verdergaan (34). langs de Maas. en door bossen kom je uit in Gennep. via maasheggen en landweggetjes weer terug naar de Heksenboom in sint Anthonis.

Maasheggen Maasduinen via Vierlingsbeek en Gennep
45.4 km - Bosrijk

Prachtig fietsen door de Maasheggen en Maasduinen

Cuijk Gennep
23.8 km -

Cuijk Gennep rondje

Rondje Gennep-Groesbeek-Gennep
38.8 km -

Mooie route ! Helaas was het gedeelte bij Groesbeek erg heuvelachtig. Dat was wel minder, maar ja ... het is niet voor niks gemeente Berg en dal .

Afferden-Gennep
30.5 km - Bosrijk

Heen langs de Maas, terug door natuurpark de Maashorst.