Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland, gewonnen uit het IJsselmeer, de vroegere Zuiderzee met steden en dorpen als Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord en de (voormalige eilanden) Urk en Schokland. Een weids landschap met verre uitzichten en mooie natuurgebieden als de Oostvaardersplassen, de Lepelaarplassen en Horsterwold. Kortom, het is absoluut de moeite waard om in Flevoland te fietsen.

Vergeet niet het museum op Schokland, de Bataviawerf in Lelystad of het stadshart van Almere te bezoeken. En voor de echte shoppers is er natuurlijk Bataviastad.

Voor fietsers zijn er prachtige fietsroutes over verharde fietspaden in de hele provincie. En natuurlijk ontbreekt ook het fietsknooppuntensysteem niet in Flevoland.

Fietsroutes in deze regio

Heb je zelf een leuke route in deze regio? Laat het ons weten via de contact pagina en vermeld dan de regio en je routecode.

Leuke adressen onderweg

  • Hoeve Vredeveld, Lelystad
  • Buytenplaets Suydersee, Lelystad

Heb je zelf een leuk afstapadres in deze regio? Lees dan de mogelijkheden op de adverteren pagina voor een vermelding of meld je direct aan op de aanmeld pagina.

waiting