Fietsroutes Ewijk

Wil je in Ewijk fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Ewijk te bieden heeft.

Rondje Loozen (Gramsbergen), Radewijk en via Duitsland terug
33.8 km - Landelijk

Rondje is in te korten door bij Zorgboerderij-camping Grenszicht(dit is ook een "Rustpunt") links af te gaan en dan het fietspad (klein stukje beton en dan een lastig stukje los grind) naar Duitsland te volgen. Na het fietspad links af en m.b.v. Google Maps weer naar Gramsbergen terug fietsen.

waalwijk, dussen ,almkerk, woudrichem, sleewijk, werkendam, almkerk waalwijk
60.6 km - Waterrijk

Rondje waalwijk,woudrichem,werkendam,almkerk, dussen,waalwijk Waterrijk en landelijk Totaal 60,9 km

Waaldijk zuid, Ewijk, brug A50, Hervelt, Dodewaard, Waaldijk noord, Oosterhout
48.9 km - Landelijk

Eerst naar de Waaldijk zuid vanaf het Maas-Waal kanaal in westelijke richting naar Ewijk. Hier de brug over (A50), dan naar Hervelt, Andelst en bij Dodewaard de Waaldijk noord op in oostelijke richting via Slijk Ewijk en Oosterhout terug naar Nijmegen. Als extra een stukje langs de Spiegelwaal en de Overloop. Een mooie route lang de Waal. Het eerste stuk tot Ewijk is voor het grootste deel vrij van motorisch verkeer. Het noordelijk stuk is helaas drukker met name nogal wat autoverkeer en motormuizen. Het laaste stukje dijk voorbij Oosterhout is in principe zonder auto- en motorverkeer maar dat wordt niet gehandhaafd met als resultaat veel motorisch verkeer (voorjaar 2020). Onze waardering 4 op de schaal van 1-5.

Rondje Reewijkseplassen
35.2 km - Waterrijk

klein rond voor een zonnige zondag

Rondje door Hardewijk
22.9 km - Landelijk

Een fietsroute door bos, heide, zandvlakte, stukje Hardewijk, Hierden, weilanden en langs het veluwe meer dus een variabele omgeving. Begin en eind is bij vd Valk dus je een ook lekker hapje en drankje nemen.

Rondje Amersfoort via Hardewijk
62.1 km - Waterrijk

Door Arkemheenpolder langs het Randmeer en via het pondje naar Zeewolde.

Ronde via Hardenberg, Gramsbergen, Holtheme, Loozen, Radewijk
46.9 km - Landelijk

Deze fietsroute start in Bergentheim en voert in een ronde via Hardenberg, Gramsbergen, Holtheme, Loozen, Radewijk en Bruchterveld door het Overijsselse land.

Rondje Hardewijk via Putten
45.7 km -

Bij punt 9 is een nieuwe fietsbrug over de A28 naar Drielanden. Kruispunt Drielandedreef/Bebobdreef, als je de Bebobdreef opgaat naar het Bebobpad tot de Ragtimedreef dan naar rechts dan kom je weer op route 33.