Fietsroutes Esbeek

Wil je in Esbeek fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Esbeek te bieden heeft.

Malden, Groesbeek, Milsbeek, pontveer Cuijk, Beers, Linden, Heumen
50.6 km - Waterrijk

Malden, langs de spoorbaan naar Groesbeek, het Zwaantje, de st.Jansberg af naar Milsbeek, Middelaar, pontveer Middelaar-Cuijk, Beers, rond de Kraaijenbergseplassen, terug via Heumen en Malden. Een afwisselende route. Tot aan Milsbeek door het bos met een flinke klim in Groesbeek. Daarna door langs de plassen en de Maas. Terug door Heumen en westelijk van het Maas-Waal kanaal.

Nijmegen, Ooijpolder, Groesbeek, Heilig Landstichting
56.7 km - Heuvelachtig

Van vlakke polder tot aan buitenlands aandoende heuvels. Water, akkers en bos en kleine plaatsjes. Fietsen in zon en schaduw.

esbeek, de utrecht.
35.0 km - Landelijk

mooie route vanaf camping Spaandershof met stuk over het landgoed de Utrecht.

Eersel-Esbeek
57.9 km -

"ouwe buurt"fietstocht

start Groesbeek. Rondom Milsbeek Roel&Tiny
38.8 km - Bosrijk

Prima route voor warm weer. 75% bosrijk.

Groesbeek Kleef
42.6 km -

In Duitsland nog niet alle borden geplaatst

Berg en Dal, Thornse Molen, Kranenburg, Nutterden, Reichswald, Groesbeek
52.9 km - Bosrijk

Berg en Dal, Thornse Molen, Kranenburg, Nutterden, Reichswald, Groesbeek. In het algemeen rustige wegen. Afwisselende route door het rivieren gebied van de Waal en door het Reichswald. Terug door de Groesbeekse bossen. Een drietal heuvelachtige gedeeltes: naar Berg en Dal, vanuit Frasselt door het Reichswald en door Groesbeek. Deze route is gedeeltelijk gelijk aan 9360368. Onze waardering 4.5 op de schaal van 0-5

Groesbeek Goch(D) Gennip Groesbeek
63.0 km -

grensgebied van Nederland en Duitsland

Groesbeek, Kranenburg, Nütterden, Milsbeek, Mook (Route 2)
54.2 km - Bosrijk

Deze route is afwisseld door bosgebieden en weilanden. Een paar keer moet je redelijk klimmen. In het algemeen gaat hij over fietspaden en stille weggetjes. De route gaat vanaf het zweefvliegveld van Malden door de spoorkuil naar Groesbeek, Kranenburg en Nütterden. Het eerste stuk lijkt sterk op route 9631647 (Route 1), maar vermijdt de autoweg Kranenburg-Goch. Terug via linker Maas oever en oostelijk van het Maas-Waal kanaal.

kempen vanuit esbeek
72.7 km - Bosrijk

esbeek, lage mierde, hulsel, reusel, arendonk, ravels. Zeer mooie tocht. In Belie diverse paden onverhard met steentjes, maar zeer goed te fietsen.

Groesbeek, Kranenburg, Nütterden, Milsbeek, Mook (Route 1)
51.9 km - Bosrijk

Deze route is afwisseld door bosgebieden en weilanden. Een paar keer moet je redelijk klimmen. De route gaat vanaf het zweefvliegveld van Malden door de spoorkuil naar Groesbeek, Kranenburg en Nütterden. In het algemeen gaat hij over fietspaden en stille weggetjes. Alleen het stuk van knooppunt 77 naar 56 gaat over een fietspad langs de vrij drukke doorgaande weg van Kranenburg naar Goch. Wil je de sterke klim bij de Jansberg (knooppunt 42 naar 46) vermijden dan kun je vanaf knooppunt 42 een stukje langs de Rijksweg naar Mook rijden en dan "achterlangs" via de Generaal Gavinstraat een Bovensteweg en langs de spoorbaan terug naar Nijmegen.

Korte route Groesbeek, st Jansberg, Plasmolen, Malden
31.1 km - Bosrijk

Korte route Groesbeek, st Jansberg, Plasmolen terug via Mook, Maas en Maas-Waal kanaal.

Berg en Dal, Thornse Molen, Reichswald, Groesbeek, Molenhoek
51.9 km - Heuvelachtig

Via Meerwijk naar Berg en Dal, naar de Thornse Molen, een stukje door Duitsland, Kranenburg, het Reichswald, Groesbeek en Malden. In het algemeen rustige wegen. Afwisselende route door het rivieren gebied van de Waal en door het Reichswald. Terug door de Groesbeekse bossen. Een tweetal heuvelachtige gedeeltes: naar Berg en Dal en vanuit Kranenburg door het Reichswald. Deze route is gedeeltelijk gelijk aan 10247620 Onze waardering 4.5 op de schaal van 0-5

Boxmeer na Groesbeek
49.6 km - Bosrijk

Mooi fietsen door de heuvels van Groesbeek en omgeving van uit Boxmeer