Fietsroutes Erp

Wil je in Erp fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Erp te bieden heeft.

Westeinder-, Geerpolderplas en Brasemermeer
53.6 km - Waterrijk

Door de provinciën Noord- en Zuid-Holland en Utrecht fietst u door landelijk en waterrijk gebied langs de Westeinderplas, De Kromme Mijdrecht, door de Geerpolderplas en langs het Brasermermeer. Route is ook geschikt voor wielrenners.

Bossen en villa's, Rondje Noord Antwerpen
40.9 km - Bosrijk

Heel rustig rijden over mooie wegen in Brasschaat, Ekeren, Kalmthout en Kapellen.

Zichem Scherpenheuvel
38.8 km - Landelijk

3 provincies in één dag ;)

Antwerpen
25.8 km - Stedelijk

Centrum en Middelheim

Route kagerplassen
38.1 km - Overig

Leiden, Oegstgeest, Sassenheim, Roelofarendsveen Leiden, de stad vol rijke historie en gezelligheid. Neem een kijkje in de oude binnenstad, breng een bezoek aan een van de vele musea of luister op zondagmiddag naar live muziek bij het theehuis in het Leidse Hout. Oegstgeest is vooral bekend door het museum Corpus, waarin je een reis kunt maken door het menselijk lichaam. Maar Oegstgeest beschikt ook over een beschermd dorpsgezicht, dus het is ook zeker de moeite waard om hier even van je fiets te stappen. Sassenheim ligt in een gebied waarin in het voorjaar de bloembollen in volle bloei staan. De Kagerplassen maken de omgeving van Sassenheim tot een aantrekkelijk gebied voor watersporters. Lisse staat natuurlijk bekend als het bloembollendorp, maar 25 procent van de Nederlandse tulpen komt uit Roelofarendsveen! Het is niet voor niets dat de watertoren er is versierd met enorme tulpen. Is de route te lang? In de zomermaanden vaart een pontje over de Kagerplassen tussen knooppunt 08 en 39.

Kagerplassen met pontje
46.7 km - Waterrijk

Hwoude Rondom de vliet en kagerplassen

Katwijk Kagerplas Oegsgeest Rijnsburg
35.9 km - Overig

Vanuit Katwijk om de Kagerplas met 2 pontjes en via Oegstgeest en Rijnsburg terug naar Katwijk.

Grote versie van de linge 69.4km zonder veerpontje
68.5 km -

Korte versie van de linge 49.4km incl veerpontje (bij korte versie inklrten na nr 31 naar nr 33 ca 20km korter dmv veerpontje)

Korte versie van de linge route 49.4km incl veerpontje
48.2 km -

Korte versie van de linge route 49.4km incl veerpontje

Antwerpen Haven
63.9 km - Waterrijk

Voor de gevorderde recreatiefietser, deze route brengt je in de Antwerpse haven. 64 km! Starten op een boogscheut van station Antwerpen Centraal. Passage via het MAS.

Antwerpen Linkeroever
37.4 km - Stedelijk

Starten doe je op een boogscheut van station Antwerpen Centraal, deze route brengt je naar linkerover via het stadspark en de fietsertunnel onder de schelde. Deze tunnel ligt in een oud gedeelde van de haven niet ver van Antwerpse zuid. Op linkeroever passeer je langs Burcht, Zwijndrecht en in het laatste stuk langs het befaamde strand van Sint Anneke. Om terug naar rechteroever te geraken maak je gebruik van de voetgangerstunnel. Hier zijn grote liften die je naar beneden en opnieuw naar boven brengen.

Antwerpen Oost en Zuid
34.5 km - Stedelijk

Starten op een boogscheut van station Antwerpen Centraal. Ze gaat door de oost en zuidrand van Antwerpen.

Vinkeveen-westeinderplassen-Vinkeveen
58.1 km -

Pas rijden NA 15 april, halverwege zit een pontje over de nieuwe meer wat alleen in het weekend vaart tussen 15 april en 15 september vanaf 12.00 uur. Doordeweeks vaart hij altijd. OFFFF via de brug in Aalsmeer naar de overkant van de nieuwe meer en daar linksaf.

westeinderplas
19.2 km - Waterrijk

veel water en mooie huizen aan het water. Aalsmeer heeft mooie watertoren en strandje.