Fietsroutes Ermelo

Wil je in Ermelo fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Ermelo te bieden heeft.

Beekhuizerzand-Stakenberg-Ermelo-Harderwijk
42.5 km - Bosrijk

Prachtige route over zandverstuivingen, door bos en over de heide. Ook weiland gebied op het einde en naar keuze langs het Veluwemeer als uitbreiding. Aanrader!!!!

rondje Ermelo - Putten
51.3 km - Bosrijk

Vanuit Zeewolde met de veerboot over het Nulderdiep en dan over de Veluwe door Ermelo en Putten via Restaurant Boshuis Drie

ermelo/putten boerenland en bos
37.9 km -

Bij t splitsing ipv L af fietspad rechtdoor volgen. En een driehoekje fietsen. Bij nr 17 kun je ook rechtsaf gaan naar Theeschenkerij. Eerder is er onderweg ook een rustpunt (particulier) met koffie thee en lekkernij.

rondje Putten/Ermelo/Garderen Casa
35.1 km - Bosrijk

Prachtig rondje door Putten Ermelo en Garderen

Olst-Ermelo via Elspeet
44.9 km - Bosrijk

Per fiets van Olst naar Ermelo

59 Km, Ermelo-Nijkerk
58.9 km - Landelijk

Vanuit Camping de Berkebomen Een rondje oud en nieuw. Vanuit Nijkerk fiets je door het lege polderland naar de oude Zuiderzeedijk. Deze volgend ga je voor Zeewolde over de brug naar het nieuwe Flevoland met haar jonge natuur. Bij Zeewolde vaar je weer terug naar het oude land om tussen randmeer en Veluwe weer terug te keren naar Nijkerk. NB. check vooraf de vaartijden van de veerponten door op het veer-symbool te klikken!

64 Km, Ermelo-Harderwijk-Nijkerk
63.5 km - Bosrijk

Vanuit Camping de Berkenbomen Wat een afwisseling: heerlijk rijdend langs het water van de Veluwerandmeren, Nijkerkernauw en Nuldernauw, kom je vanzelf in Harderwijk aan. Een andere keer maar naar het Dolfinarium, want de route gaat verder door de bossen langs Ermelo en Putten, en voert je zo over de Veluwe en door de Gelderse Vallei weer naar Nijkerk.

46 Km, Ermelo-Harderwijk-Putten
45.7 km - Bosrijk

Vanuit Camping de Berkebomen Bij punt 9 is een nieuwe fietsbrug over de A28 naar Drielanden. Kruispunt Drielandedreef/Bebobdreef, als je de Bebobdreef opgaat naar het Bebobpad tot de Ragtimedreef dan naar rechts dan kom je weer op route 33.

AGW - Uddel Putten Ermelo
35.1 km - Bosrijk

Fietsen door bossen en over heide.

Vakantie Ermelo 001
36.0 km -

route via pontje Zeewolde

Ermelo, Harderwijk, Doornspijk, Nunspeet, Hulshorst, Ermelo.
64.5 km -

Langs de Randmeren naar Doornspijk en terug door agrarisch en bosgebied.