Fietsroutes Epen

Wil je in Epen fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Epen te bieden heeft.

Rondje achter de Diepen
27.5 km - Landelijk

Vanuit mooie Camperplek en pannenkoekenrestaurant de Diepen bij Milsbeek een rondje van bijna 30 KM vlak landschap via Ven-Zelderheide, even Duitsland in en naar Hommersum dan via Ottersum weer terug.

Diepenveen en omgeving
52.9 km - Landelijk

Fietsen in uitgestrekte bos- en weidegebieden en prachtige landgoederen in het Sallandse coulisselandschap.

richting Diepenheim
52.6 km - Landelijk

Rondrit van 54,8 km ten noorden van Beltrum

Epen
29.7 km -

Vanuit hotel Berg en Dal, Roodweg in Epen.

hepeneer eieren met spek
83.0 km -

Tussen 51 en 57 langs de Maas blijven die volgen en dan kom je ook weer op 50. Kort je de route in en is mooier(volgens Wim

Olst Wijhe Broekland Diepenveen versie 2****
35.3 km -

Afwisselende route. Veerpont bij Olst niet geschikt voor auto met fietsenrek.

Aparthotel Delden - Kastelen Diepenheim
55.1 km - Overig

- Rechtsaf parkeerplaats hotel verlaten, fietsen tot aan het einde van de straat. Hier rechtsaf en direct linksaf (naar boven). U begint bij knooppunt 4. - Op de weg van knooppunt 34 linksaf, Wegdammerweg. Hier komt u langs kasteel Wegdam. - Op de weg van knooppunt 40 komt u langs kasteel Weldam. - Op de weg van knooppunt 38 komt u langs kasteel Nijenhuis. - Op de weg van knooppunt 38 komt u ook langs het Oranjemuseum. - Om kasteel Warmelo te bezichtigen wijkt u af van de route. Op de weg van knooppunt 38 linksaf Borculoseweg. Na 750 meter rechtsaf naar kasteel Warmelo. (Hier woonde van 1952 tot 1971 Armgard von Cramm, moeder van prins Bernard der Nederlanden). Draai hierna om en ga terug naar de route richting knooppunt 38. - Op de weg van knooppunt 38 komt u langs café Irma’s, Grotestraat 94. (centrum van Diepenheim) - Om kasteel Huize Diepenheim te bezichtigen wijkt u af van de route: Op de weg van knooppunt 38 fietst u op de Grotestraat rechtdoor, in plaats van rechtsaf de Raadhuisstraat te nemen. De Grotestraat loopt door in de Lochemseweg. Aan uw rechterhand ligt kasteel Huize Diepenheim. Draai hierna om en ga terug naar de route richting knooppunt 38. - Bij knooppunt 35 mist een bordje ter hoogte van het station. - Op de weg van knooppunt 76 komt u langs kasteel Twickel. - Bij bord “u nadert knooppunt 4” niet naar boven fietsen, maar rechtdoor. Meteen linksaf en rechtdoor richting Aparthotel Delden.

Hengevelde - Diepenheim - Deldenerbroek
44.7 km - Overig

Tevens mogelijkheid om de zandsculpturen in Diepenheim te bewonderen

60 km lonneker/Buurse/Witteveen/rietmolen/Diepenheim
54.9 km - Landelijk

Lonneker /haarmühle/Witteveen/rietmolen/Diepenheim

Rondje Diepenheim
43.2 km - Landelijk

Een mooie route vol leuke stadjes die samen Hof van Twente vormen. In de omgeving van Diepenheim zijn mooie boerderijen en havezaten te vinden. Het stadje zelf is pittoresk en kan bogen op zes kastelen in de omgevingm zoals Huis Diepenheim en kasteel Warmelo. De watermolen Den Haller is al eeuwenoud en de omgeving is inmiddels 'beschermd dorpsgebied'. Verder vind je in Diepenheim kunstgalerieën en een aantal antiekwinkels. Goor heeft een bijzonder museum: het Goors klompenmuseum.

Epen NL Hartje Heuvelland
34.1 km - Heuvelachtig

Start Spetsesweide 5 6281BV Mechelen NL

Lochem/ Borculo/ Diepenheim
79.9 km - Overig

De route kan wat langer zijn. Ligt eraan waar je begint en parkeren.

Deventer diepenveen Apenhuizen
35.6 km - Landelijk

Richting: Diepenveen,Frieswijk,Lettele,Oude molen,Apenhuizen,Bathmen,Colmschate,Diepenveen

Lochem-Diepenheim
20.4 km - Landelijk

Mooie fietstocht naar huis Warmelo bij Diepenheim.