Fietsroutes Bergen Op Zoom

Wil je in Bergen Op Zoom fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Bergen Op Zoom te bieden heeft.

Rondje Bergen op Zoom via Oesterdam
39.9 km - Waterrijk

Route doorkruist provinciegrens Zeeland/ Noord-Brabant

Rondje Bergen op Zoom
33.5 km - Waterrijk

VVV route vanuit b&b slapenop11

Bergen op Zoom Ruim 40 km.
38.8 km - Bosrijk

3 juni 3020. Leuk rondje op een warme dag. Vanwege Coronacrisis helaas niet kunnen stoppen om een terrasje te pakken.

Liberationroute Bergen op zoom
41.8 km -

Tijdens deze route fiets je door het landschap van de Slag om de Schelde. De glooiende gebieden vormden de scheiding tussen het waterrijke Zeeland en Brabant, de provincie die voor de geallieerden de toegangsweg vormde tot de Westerschelde. Deze rivier was erg belangrijk, omdat deze toegang gaf tot de haven van Antwerpen. De geallieerde Sherman-tank en de tankgracht van de Duitsers zijn zichtbare herinneringen op deze route. Evenals de erevelden in Bergen op Zoom, waar gevallen Canadese en Britse, maar ook andere geallieerde soldaten hun laatste rustplaats vonden

Bergen op Zoom / Woensdrecht
45.1 km - Bosrijk

Route vanaf bergen op Zoom met omgeving Woensdrecht

bergen op zoom
51.0 km - Landelijk

Rondje BoZ via Hoogerheide

van Tholen via Bergen op zoom naar Tholen
41.5 km - Bosrijk

van camperplaats in Tholen bij jachthaven naar bergen op zoom ( door ) en terug via mooie bosrijke wegen naar camperplaats in Tholen. onderweg kom je een rare toren tegen die je kan beklimmen met even de route te verlaten ( tussen 20 en 10 knooppunt) echt de moeite om ook even tussen 2 water plassen te wandelen op diepte van de bodem is een soort pad gemaakt in stevige balken. in Bergen op zoom zelf is een grote plas ( meer ) waar een strand is met ijs en drank. bijna op het einde kom je zand Bergen tegen net of je zit in de Sahara ! echt mooi met ook een drank gelegenheid ( wel druk )

Halsteren - Hoogerheide - Bergen op Zoom
47.8 km - Bosrijk

Heel mooie route door bossen, landerijen en ook door een heel mooi gedeelte van Bergen op Zoom. Heel aantrekkelijke horeca onderweg.

Bergen op Zoom-Oesterdam-Bergen op Zoom
40.6 km - Waterrijk

BoZ richting Woensdrecht, Goes, Tholen, BoZ

Markiezaatsmeer Bergen op Zoom
26.2 km - Waterrijk

Uitzichtenparade rond het Markiezaatsmeer.