Fietsroutes Berg En Dal

Wil je in Berg En Dal fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Berg En Dal te bieden heeft.

Oij-Nijmegen-Berg en Dal
25.0 km - Waterrijk

Vanuit Ooij langs waalkade Nijmegen onderlangs naar Berg en Dal en terug

rondje Berg en Dal, Beek, Zyfflich (D) en Groesbeek
29.1 km - Heuvelachtig

Vanuit de heuvels rond Berg en Dal afdalen naar het rivier dal van de Waal. Vervolgens via Duitsland terug klimmen naar de heuvels bij Groesbeek.

van Berg en Dal via Kleve terug naar Berg en Dal
48.7 km - Landelijk

Niet een erg spectaculaire route. Maar wel leuk om even Kleve te bekijken. Klein zandpadje tussendoor. Let op de routes in Duitsland zijn anders aangegeven.

vanuit Berg en Dal via Plasmolen naar Hatertse Vennen
59.0 km - Bosrijk

Heel afwisselend, bos, hei en waterplassen. Best veel klimmen. Lang leve de e-bike

Berg en Dal, Thornse Molen, Millingerwaard, Waaldijk zuid, Waalkade Nijmegen
46.6 km - Waterrijk

Berg en Dal, Thornse Molen, Kekerdom, Millingen, Millingerwaard, Kekerdom, Waaldijk zuid, Waalkade Nijmegen, spoorkuil. De route kun je afkorten tot 39 km door het stukje Kekerdom-Millingen-Millingerwaard-Kekerdom door te steken.

Berg en Dal
23.3 km - Landelijk

Omgeving Berg en Dal

Berg en Dal, Niel, Millingen, Pannerden, noordkant Waal
51.6 km - Landelijk

Via Berg en Dal naar Niel, Millingen,pontveer Millingen aan de Rijn-Pannerden, Pannerden, pontveer Pannerden-Doornenburg via de noordkant van de Waal terug naar Nijmegen. Mooie landelijke route door het stroomgebied van de Rijn/Waal ten oosten van Nijmegen. Check bij extreme waterstanden en buiten het zomerseizoen of en wanneer de pontveren varen. Met name het veer van Millingen naar Pannerden: https://veerponten.nl/veren/millingen-aan-de-rijn-pannerden/. Onze waardering 4.5 op de schaal van 1-5.

berg en dal Nijmegen
22.8 km - Landelijk

.zeer mooie route met van alles wat

Berg en Dal, Thornse Molen, Kranenburg, Nutterden, Reichswald, Groesbeek
52.9 km - Bosrijk

Berg en Dal, Thornse Molen, Kranenburg, Nutterden, Reichswald, Groesbeek. In het algemeen rustige wegen. Afwisselende route door het rivieren gebied van de Waal en door het Reichswald. Terug door de Groesbeekse bossen. Een drietal heuvelachtige gedeeltes: naar Berg en Dal, vanuit Frasselt door het Reichswald en door Groesbeek. Deze route is gedeeltelijk gelijk aan 9360368. Onze waardering 4.5 op de schaal van 0-5

Berg en Dal, Thornse Molen, Reichswald, Groesbeek, Molenhoek
51.9 km - Heuvelachtig

Via Meerwijk naar Berg en Dal, naar de Thornse Molen, een stukje door Duitsland, Kranenburg, het Reichswald, Groesbeek en Malden. In het algemeen rustige wegen. Afwisselende route door het rivieren gebied van de Waal en door het Reichswald. Terug door de Groesbeekse bossen. Een tweetal heuvelachtige gedeeltes: naar Berg en Dal en vanuit Kranenburg door het Reichswald. Deze route is gedeeltelijk gelijk aan 10247620 Onze waardering 4.5 op de schaal van 0-5

Berg en Dal, Ooij, Veer Millingerwaard-Doornburg, Doornenburg, Waaldijk noord
49.8 km - Waterrijk

Via Berg en Dal naar Thorense molen, vandaar via Ooij naar de Waaldijk zuid, Veerverbinding Millingerwaard - Doornenburg, via Waaldijk tot Veer Pannerden, Doornburg en terug over Waakdijk noord naar Nijmegen. Als alternatief bij Camping Waalstrand links af Polder. Deze weg is geen officiële fietsroute, maar loopt vlak langs de Waal en is verkeersarm. Heel prettig om te rijden. LET OP: Veerpont Millingerwaard - Doornenburg vaart niet altijd, check dit op https://kievitsveerdiensten.com/index.php/millingerwaard-doornenburg/ Onze waardering 4.5 op de schaal van 0-5

Boxmeer Berg en dal weer terug na Boxmeer
59.1 km - Bosrijk

Prachtig fietsen door de mooi bossen en heuvellandschap