(advertentie)
Start  |  Fietsen  |  berg en dal

Fietsroutes Berg En Dal

Wil je in Berg En Dal fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Berg En Dal te bieden heeft.

Berg en Dal, Groesbeek
33.3 km - Heuvelachtig

startpunt Oude Kleefsebaan 116 Berg en Dal 6571BK

Millingerwaard Ooijpolder vanuit Pannerden lunch in Berg en Dal
53.1 km - Landelijk

Prachtige landelijke route door agrarisch bewerkt gebied en ongerepte natuur in uiterwaarden. Lunch in Berg en Dal, thee in de oriëntaalse Millingertheetuin

Ooijpolder, Millingerwaard, Berg en Dal
50.8 km - Landelijk

Afwisselende combi van polderlandschap, rivierzicht en flink klimmen rond Berg en Dal

Berg en Dal, Thornse Molen, Nutterden, Reichswald, Milsbeek, Mook
57.0 km - Bosrijk

Berg en Dal, Thornse Molen, ehr, Nutterden, Reichswald, Milsbeek, Mook. Vanaf de Thornse Molen rijden we naar Nutterden, volgen de route door het Reichswald en steken door naar Milsbeek. Vandaar via Mook terug naar Nijmegen. De route bevat een tweetal heuvelachtige gedeeltes: naar Berg en Dal, vanuit Frasselt door het Reichswald. Het is een afwisselende route door landelijk gebied ten noorden van de heuvelrug tussen Nijmegen en Kleef en door het Reichswald. In het algemeen over fietspaden en rustige wegen. Onze waardering 4.5 op de schaal van 0-5

Berg en Dal 22 km
21.8 km - Heuvelachtig

Korte en gevarieerde route

route over berg en dal
47.1 km - Landelijk

Parkeren bij De Meent 6562CZ Groesbeek Gelderland

Oij-Nijmegen-Berg en Dal
25.1 km - Waterrijk

Vanuit Ooij langs waalkade Nijmegen onderlangs naar Berg en Dal en terug

rondje Berg en Dal, Beek, Zyfflich (D) en Groesbeek
29.4 km - Heuvelachtig

Vanuit de heuvels rond Berg en Dal afdalen naar het rivier dal van de Waal. Vervolgens via Duitsland terug klimmen naar de heuvels bij Groesbeek.

van Berg en Dal via Kleve terug naar Berg en Dal
48.7 km - Landelijk

Niet een erg spectaculaire route. Maar wel leuk om even Kleve te bekijken. Klein zandpadje tussendoor. Let op de routes in Duitsland zijn anders aangegeven.

vanuit Berg en Dal via Plasmolen naar Hatertse Vennen
59.0 km - Bosrijk

Heel afwisselend, bos, hei en waterplassen. Best veel klimmen. Lang leve de e-bike

Berg en Dal, Thornse Molen, Millingerwaard, Waaldijk zuid, Waalkade Nijmegen
46.6 km - Waterrijk

Berg en Dal, Thornse Molen, Kekerdom, Millingen, Millingerwaard, Kekerdom, Waaldijk zuid, Waalkade Nijmegen, spoorkuil. De route kun je afkorten tot 39 km door het stukje Kekerdom-Millingen-Millingerwaard-Kekerdom door te steken.

Berg en Dal
23.3 km - Landelijk

Omgeving Berg en Dal

Berg en Dal, Niel, Millingen, Pannerden, noordkant Waal
51.7 km - Landelijk

Via Berg en Dal naar Niel, Millingen,pontveer Millingen aan de Rijn-Pannerden, Pannerden, pontveer Pannerden-Doornenburg via de noordkant van de Waal terug naar Nijmegen. Mooie landelijke route door het stroomgebied van de Rijn/Waal ten oosten van Nijmegen. Check bij extreme waterstanden en buiten het zomerseizoen of en wanneer de pontveren varen. Met name het veer van Millingen naar Pannerden: https://veerponten.nl/veren/millingen-aan-de-rijn-pannerden/. Onze waardering 4.5 op de schaal van 1-5.

berg en dal Nijmegen
23.1 km - Landelijk

.zeer mooie route met van alles wat

Berg en Dal, Thornse Molen, Kranenburg, Nutterden, Reichswald, Groesbeek
52.9 km - Bosrijk

Berg en Dal, Thornse Molen, Kranenburg, Nutterden, Reichswald, Groesbeek. Vanaf Kranenburg volgen we de route door de spoorkuil van Nijmegen naar Kleef. Bij Nutterden gaan we terug door het Reichswald en door de Groesbeekse bossen baar Nijmegen langs het Zwaantje en het Zweefvliegveld Malden. De route bevat een drietal heuvelachtige gedeeltes: naar Berg en Dal, vanuit Frasselt door het Reichswald en dan naar Groesbeek. Het is een afwisselende route door het rivieren gebied van de Waal en door het Reichswald. In het algemeen over rustige wegen. Deze route is gedeeltelijk gelijk aan 9360368. Onze waardering 4.5 op de schaal van 0-5

(advertentie)
© 2020 FIETSKNOOP | Colofon | Disclaimer | Privacy