Fietsroutes Belfeld

Wil je in Belfeld fietsen langs mooie plekjes? Kies een afstand en ontdek wat de omgeving van Belfeld te bieden heeft.

Rondje Belfeld-Kaldenkirchen-Belfeld
36.5 km -

Mooie route ! Eerste 8 km goed verhard fietspad pal naast de maas. Daarna door centrum Venlo richting Duitsland en door bosrijk gebied langs enkele meren. Met verharde wegen en fietspaden (voor bosgebied in duitsland niet zo normaal hoor ...).

Swalmen-Belfeld-Steyl
48.6 km - Landelijk

Swalmen-Reuver-Belfeld-Steyl-Kessel-Beesel

Rond Belfeld
41.0 km - Landelijk

Deze fietstocht voert u langs de Maas door het buitengebied van Belfeld, Beesel en Reuver. In Reuver passeert u ook Landal Park de Lommerbergen. Gefietst tm nr 4 ivm halen veerpont Op weg komt u vele kapelletjes en wegkruizen tegen. Dit is typisch voor het Noord-Limburgse buitengebied. Ook voert deze route een klein stukje over Duits grondgebied.

Neer,Kessel,Belfeld,Baarlo,Neer
35.0 km - Landelijk

Een mooie afwisselende route. We zijn gestart in Neer en zijn met het voetveer de Maas overgestoken. Richting het Noorden gefietst langs de Maas richting Steyl waar we terug gestoken zijn over de Maas richting Baarlo. Daarna via het bosgebied weer terug richting Neer via Kessel-Eik.

sluizen belfeld
21.9 km - Waterrijk

van lommerbergen met pont over via kessel langs de maas naar de sluizen in belfeld dan via pont bij steyl labgs de maas via belfeld baar reuver en de lommerbergen